Thematuinen

Header-image-overlay_Vissertuinen

Creëer jouw sfeervolle thematuin in 4 stappen

Wij willen dat jij helemaal tot rust komt in jouw tuin. Daarom hebben we zes verschillende thematuinen ontwikkeld, inclusief materialen. Van een Praktische tot een Duurzame tuin: kies de stijl die het beste bij jou past. De ontwerpen zijn gebaseerd op de meeste voorkomende tuinafmetingen (5,5 x 10 meter).

Het voordeel van deze thematuinen? Door te kiezen voor één van deze zes ontwerpen, betaal je een vaste aanleg-prijs per vierkante meter, zonder ontwerp- en voorbereidingskosten.

Home-image2_Vissertuinen
Home-image3_Vissertuinen

1

Kies een
thematuin

Kies de stijl die het beste bij jou past. Heb je vragen over jouw situatie, smaak of budget? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

2

Personaliseer
het ontwerp

Heb je een keuze kunnen maken? Uitstekend! Wij gaan aan de slag met het personaliseren van de door jouw gekozen thematuin naar jouw unieke persoonlijke situatie.

3

Aanleg van
jouw tuin

Als de startdatum is bepaald, is het tijd om jouw nieuwe tuin aan te leggen. Dit wordt gedaan door onze vaste en ervaren medewerkers. Vooraf  krijg je een duidelijke planning en doorlooptijd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

4

Welkom in jouw
nieuwe tuin

Het is eindelijk tijd om écht tot rust te komen in jouw nieuwe thematuin. En hier kun je lang van genieten, want wij garanderen altijd: een woonleven lang tuinplezier! Heb je hulp nodig bij het onderhouden van de tuin? Ook dan kun je bij ons terecht.

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op