Erkend hovenier
Leiden

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier niet ver van Leiden gevestigd in Leimuiden. Met 30 jaar ervaring staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Leiden en omstreken.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Leiden

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept in Leiden te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in een creatief en origineel tuinontwerp. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Heb je in Leiden een grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Leiden

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan komen we naar Leiden om aan de slag te gaan met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Leiden

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen komt graag naar Leiden om je te helpen bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin. Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket, hoe groen je vingers ook zijn.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Leiden

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de stadse omgeving van Leiden, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op