Erkend hovenier in Aalsmeer

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met ruim 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en komen graag in Aalsmeer.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Aalsmeer

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren met ervaren tuinontwerpers. De jarenlange ervaring en vakmanschap maakt dat wij al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Grote tuin aan de Westeinderplassen of een kleine tuin in een van de nieuwbouwwijken? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Aalsmeer

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Aalsmeer

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van je tuin? Hoe groen jouw vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Aalsmeer

Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin in Aalsmeer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op