Erkend hovenier
Kudelstaart

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier met 30 jaar ervaring. Ons bedrijf zit in Leimuiden, in de buurt van Kudelstaart. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij in Kudelstaart en omgeving voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Kudelstaart

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw groene wensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met je budget en de beschikbare ruimte. Heb je in Kudelstaart een kleine of juist grote tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Kudelstaart

Is het ontwerp en de offerte door jou goedgekeurd? Dan gaan we in jouw tuin aan de slag met de aanleg! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw groene buitenruimte.

Tuinonderhoud Kudelstaart

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft deze zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je liever zelf aan de slag maar heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Kudelstaart

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen in Kudelstaart. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan het filteren van de lucht, de verkoeling en de biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin in Kudelstaart kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op