Erkend hovenier
Amstelveen

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en komen graag in Amstelveen.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Amstelveen

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers hebben jarenlange ervaring en vakmanschap, zij kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met de beschikbare ruimte en het budget. Kleine of grote tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Amstelveen

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin. Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van de tuin.In de portfolio kun je bekijken welke tuinen wij in Amstelveen al gerealiseerd hebben.

Tuinonderhoud Amstelveen

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen komt graag naar Amstelveen voor het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je liever zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Amstelveen

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving van Amstelveen, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op