De Lounge Tuin

Header-image-overlay_Vissertuinen

Ontwerp
Lounge Tuin

Volledig ontspannen doet u in deze tuin, met twee royale terrassen. Op het loungeterras geniet u volop van de zon, op het schaduwterras vindt u een verkoeling tijdens de warme dagen. Deze schaduw wordt gevormd door de twee dakvorm bomen die zo zijn gesitueerd dat er ruimte genoeg is voor een zes persoonseettafel.

de-lounge-tuin

De materialen zijn met zorg op elkaar afgestemd. De afwisseling tussen de grootformaat tegels, het lineair strokenverband en de paden van split zorgen voor een mooi contrast waardoor de lijnvoering van het ontwerp extra wordt benadrukt. Het groen is zo verdeeld dat dit niet ten kosten gaat van de ruimte maar de tuin wel een warme en levendige uitstraling geeft. Met de juiste plantkeuze kan men elk seizoen genieten. De plantvakken krijgen d.m.v. verhoogde randen een extra accent wat ook het onderhoud van de tuin een stuk gemakkelijker maakt.

Voor € 200,- per m2* incl. BTW
Voor meer informatie en de voorwaarden* voor deze of een van de andere vijf tuinen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij ons op het bedrijf.

Het eindresultaat

De lounge tuin 1
De lounge tuin 3
De lounge tuin 2
De lounge tuin 4
De lounge tuin 6 1
De lounge tuin 5
De lounge tuin 7
IMG 7864

Nog meer mooie

voorbeeldtuinen

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op