Erkend hovenier
Badhoevedorp

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier met 30 jaar ervaring. Wij staan voor hoge kwaliteit en originaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren uit verschillende gebieden.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Badhoevedorp

Voor het realiseren van een totaalconcept hebben wij alle disciplines in. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in originele en creatieve tuinontwerpen. Daarbij houden we optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een verrassend en perfect passend tuinontwerp!

Tuinaanleg Badhoevedorp

Is de offerte en het ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van de tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw eigen groene stek in Badhoevedorp.

Tuinonderhoud Badhoevedorp

Om een tuin in goede conditie en mooi te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen jouw vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Badhoevedorp

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het snoeien, aanplanten, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan elke omgeving, ook in Badhoevedorp. Denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op