Erkend hovenier
Aalsmeerderbrug

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Aalsmeerderbrug en omgeving.

Tuin, ontwerp en onderhoud Aalsmeerderbrug

Tuinontwerp Aalsmeerderbrug

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in originele en creatieve tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Aalsmeerderbrug

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we in Aalsmeerderbrug aan de slag met de aanleg van jouw tuin. Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw buitenruimte.

Tuinonderhoud Aalsmeerderbrug

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Wij van Visser Tuinen helpen je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Aalsmeerderbrug

Boomverzorging Aalsmeerderbrug

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Ook bomen in het buurtschap Aalsmeerderbrug leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op