Erkend hovenier
Sassenheim

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor hoge kwaliteit en originaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden. Zo ook in Sassenheim.

Tuin, ontwerp en onderhoud Sassenheim

Tuinontwerp Sassenheim

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in originele en creatieve tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Heb je in Sassenheim een grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Sassenheim

Is het ontwerp naar je zin en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van de tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin in Sassenheim.

Tuinonderhoud Sassenheim

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin met regelmaat zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van de tuin. Ga je liever zelf aan de slag en heb je alleen af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je nooit omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Welke groene vingers je ook hebt, Visser Tuinen biedt jou altijd passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Sassenheim

Boomverzorging Sassenheim

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de tuin kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan je woonomgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin in Sassenheim kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op