Erkend hovenier
Nieuwveen

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit de omgeving.

Tuin, ontwerp en onderhoud Nieuwveen

Tuinontwerp Nieuwveen

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden de ontwerpers optimaal rekening met jouw budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine Nieuwveense tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Nieuwveen

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we in Nieuwveen aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij graag tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang geniet van jouw tuin.

Tuinonderhoud Nieuwveen

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen komt graag naar Nieuwveen voor het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je liever zelf aan de slag of heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Wellicht wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Nieuwveen

Boomverzorging Nieuwveen

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen in Nieuwveen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de biodiversiteit, de verkoeling en het filteren van de lucht.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op