Erkend hovenier
Wassenaar

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij ook in Wassenaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Tuin, ontwerp en onderhoud Wassenaar

Tuinontwerp Wassenaar

Wij hebben alle disciplines in huis om bij jullie in Wassenaar een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Wassenaar

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan komen we naar Wassenaar en gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij er een woonleven lang van kan genieten.

Tuinonderhoud Wassenaar

Om een tuin in goede conditie en mooi te houden heeft deze zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag met het tuinonderhoud. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp van ons nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt je altijd passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Wassenaar

Boomverzorging Wassenaar

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, herplanten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de Wassenaarse omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin in Wassenaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op