Erkend hovenier
Heemstede

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Heemstede en andere gebieden.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Heemstede

Wij hebben alle disciplines in huis om in Heemstede een totaalconcept te realiseren.Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met jouw budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Op zandgrond, zware zwavel of zware klei? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Heemstede

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin in Heemstede! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij zo lang je er woont, kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Heemstede

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag in de tuin en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Heemstede

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit van Heemstede.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op