Erkend hovenier
Mijdrecht

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring in de ruime omgeving. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij ook in Mijdrecht voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Tuin, ontwerp en onderhoud Mijdrecht

Tuinontwerp Mijdrecht

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw groene wensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden de ontwerpers optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Of je nu in het Spoorpark woont of in een ouder gedeelte van Mijdrecht, Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Mijdrecht

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin in Mijdrecht! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Mijdrecht

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen komt graag naar Mijdrecht voor het onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Mijdrecht

Boomverzorging Mijdrecht

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan gemeente De Ronde Venen, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op