Erkend hovenier
Voorhout

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij in Voorhout voor zowel particulieren als zakelijke klanten, net als in veel andere plaatsen in onze omgeving.

Tuin, ontwerp en onderhoud Voorhout

Tuinontwerp Voorhout

Om een totaalconcept te realiseren in Voorhout, hebben alle disciplines in huis. Onze ervaren tuinontwerpers zijn vakmensen met jarenlange ervaring, zij kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Heb je in Voorhout een grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Voorhout

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw Voorhoutse tuin.

Tuinonderhoud Voorhout

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het tuinonderhoud. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin, dan rijden wij voor je naar Voorhout. Hoe groen jouw vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Voorhout

Boomverzorging Voorhout

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan jullie omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op