Erkend hovenier
Nieuwkoop

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden in Kaag en Braassem met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden. Zo ook in gemeente Nieuwkoop!

Tuin, ontwerp en onderhoud Nieuwkoop

Tuinontwerp Nieuwkoop

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers zijn vakmensen met jarenlange ervaring. Zij kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en je beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin in Nieuwkoop? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Nieuwkoop

Is het ontwerp en onze offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw Nieuwkoopse tuin.

Tuinonderhoud Nieuwkoop

Om een tuin in goede conditie en mooi te houden heeft deze zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat hulp of advies nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de Nieuwkoopse tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt je altijd passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Nieuwkoop

Boomverzorging Nieuwkoop

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan Nieuwkoop, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op