Erkend hovenier
Zevenhoven

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten, ook in gemeente Nieuwkoop.

Tuin, ontwerp en onderhoud Zevenhoven

Tuinontwerp Zevenhoven

Wij hebben alle disciplines in huis om bij jullie in Zevenhoven een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele ontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met jullie budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een verrassen en perfect passend tuinontwerp!

Tuinaanleg Zevenhoven

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we in Zevenhoven aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij van de tuin een woonleven lang kan genieten.

Tuinonderhoud Zevenhoven

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft hij zorg nodig. Visser Tuinen helpt je daar graag bij. Ga je graag zelf aan de slag met het tuinonderhoud en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je er helemaal geen omkijken meer naar hebben? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Zevenhoven

Boomverzorging Zevenhoven

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, herplanten en verzorgen van bomen in Zevenhoven. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit van de gemeente Nieuwkoop.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op