Onderhoud
& advies

Header-image-overlay_Vissertuinen

Tuinonderhoud

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt u graag bij het goed onderhouden van uw tuin. Gaat u graag zelf aan de slag en heeft u af en toe wat advies en hulp nodig? Of wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen uw vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Onderhoudspakketten

Visser Tuinen onderhoudt al meer dan 30 jaar tuinen van particulieren en bedrijven. Hiervoor hebben wij een vast team van gepassioneerde vakmensen die bekend staan om hun groene kennis en ervaring, betrokkenheid bij klanten en bovenal: betrouwbaarheid. En het beste van dit alles? Dit doen we op een duurzame manier.

Visser Tuinen

We hebben een aantal (standaard) onderhoudspakketten:

 • Eenmalig, bijvoorbeeld enkel het voor- of najaar;
 • Meerdere keren per jaar;
 • Volledige ontzorgen: onderhoud het hele jaar door.

Bij Visser Tuinen is alles mogelijk. Welke vorm ook bij je past, je kunt altijd vertrouwen op ons team van experts.

Visser-tuinen-tuinrenovatie-aanleg-tuinen

Tuinrenovatie

Is je straatwerk verzakt, of wil je een (nieuwe) border met frisse beplanting? Óók voor achterstallig tuinonderhoud kun je bij Visser Tuinen terecht. Wij hebben een ruimte ervaring met tuinrenovatie’s: van kleine tot grote klussen.

Boomverzorging

Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Heb je een boom in jouw tuin of wil je er een laten aanplanten?  We kunnen je hierbij goed adviseren over de aanplant en verzorging van bomen. Denk aan bomen die geschikt zijn voor de juiste standplaats en rekening houdend met de uiteindelijke grootte.

Als eigenaar van (grote) bomen heb je een zorgplicht, dit houdt in dat de bomen regelmatig gecontroleerd moet worden op veiligheid dit in verband met de aansprakelijkheid bij (storm)schade.

Gelukkig kun je ook voor al het boomonderhoud bij ons terecht. Onze dienstverlening bestaat uit:

 • Advies bij het aanplanten van bomen;
 • De controle van de bomen;
 • Het verzorgen van de bomen, snoeionderhoud;
 • Het eventueel verwijderen van de bomen;
visser-tuinen-snoeien-boomverzorging-boomonderhoud (3)
visser-tuinen-snoeien-boomverzorging-boomonderhoud-hoogwerker-treurwilg-kroonverkleining

Tuinadvies

Wil je graag wat met je tuin doen, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je graag tips over bijvoorbeeld het snoeien, het scheren van jouw haag, het bemesten van jouw tuin of hoe je jouw tuin het beste water kunt geven? Ook dan kun je bij Visser Tuinen terecht!

Voor al jouw tuinvragen kun je contact met ons opnemen. Samen stellen we bijvoorbeeld een beplantingsplan op of nemen we de belangrijkste tips door hoe je jouw tuin het beste kunt onderhouden. Alles is mogelijk!

Ontdek wat Visser Tuinen voor jou kan betekenen

Tijdens onze afspraak vertellen we je graag meer over onze werkwijze en kijken we samen naar jouw tuinwensen. We hopen je te inspireren met onze sterke ideeën en verrassende inzichten. Dit alles doen we onder het genot van een goed kopje koffie en wat lekkers!

Contactgegevens

Westeinde 5, 2451 VZ Leimuiden (Nederland)
071-331 5434
info@vissertuinen.nl

Maak een afspraak

Ik ben interesse in...
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Eventueel kan je hier een foto van jouw tuinwensen of bestaande situatie uploaden (jpg, jpeg, png of pdf).

  Welke uitdaging

  heb jij voor ons?

  Neem contact op