Erkend hovenier
Bloemendaal

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en rijden daar graag voor naar Bloemendaal.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Bloemendaal

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen, ook in het duingebied. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Visser Tuinen komt met een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Bloemendaal

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan komen we naar Bloemendaal om aan de slag te gaan met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Bloemendaal

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de nieuwe Bloemendaalse tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een bij jou passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Bloemendaal

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Bloemendaal kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op