Erkend hovenier
Hoofddorp

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden, niet ver van Hoofddorp. Met onze 30 jaar ervaring staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Hoofddorp

Wij hebben alle disciplines in huis om ook in Hoofddorp een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Hoofddorp

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we in Hoofddorp aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud Hoofddorp

Om een tuin in goede conditie en mooi te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van de tuin. Hoe groen je vingers ook zijn, , Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin?

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Hoofddorp

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit: ook in Hoofddorp.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op