Erkend hovenier
Kaag en Braassem

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden in gemeente Kaag en Braassem met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit Kaag en Braassem en omstreken.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Kaag en Braassem

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, zetten al jouw tuinwensen om in een origineel en creatief tuinontwerp. Daarbij houden ze uiteraard rekening met de beschikbare ruimte en jouw budget. Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp, of je tuin nu groot of klein is!

Tuinaanleg Kaag en Braassem

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij er een woonleven lang van kan genieten.

Tuinonderhoud Kaag en Braassem

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen is in de buurt en helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je geen omkijken meer hebben naar het tuinonderhoud? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Kaag en Braassem

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan onze woonomgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op