Erkend hovenier
Haarlemmermeer

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en werken graag in gemeente Haarlemmermeer.

Home-Voorbeeldtuin-1_Vissertuinen

Tuinontwerp Haarlemmermeer

Alle disciplines hebben we in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen in de Haarlemmermeer omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het jouw budget en je beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt altijd een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Haarlemmermeer

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we graag aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Haarlemmermeer

Om een tuin in goede conditie en mooi te houden heeft de tuin zorg nodig. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Hoe groen je vingers ook zijn, wij bieden altijd een passend onderhoudspakket.

Image-Klantenvertellen_Vissertuinen

Boomverzorging Haarlemmermeer

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de Haarlemmermeer en omgeving kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op