Duurzaam
en milieubewust

Header-image-overlay_Vissertuinen

Samen naar een duurzame wereld

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor Visser Tuinen en heeft voor ons twee betekenissen: milieubewust en een woonleven lang. Deze twee betekenissen vormen de kern van alles wat we doen. We leggen je graag uit wat we met deze twee betekenissen bedoelen:

Vissertuinen_duurzaam

Milieubewust

Wij dragen graag bij aan het creëren van een prettige en milieubewuste omgeving. Hoe doen we dit? Bij de aanschaf en het gebruik van onze bedrijfsmiddelen (auto’s en machines) beperken we de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum en proberen we ook in onze manier van werken verspilling te voorkomen.

Bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen houden we uiteraard altijd rekening met de wensen van de klant en specifieke woonsituatie. Toch proberen we zoveel mogelijk milieuvriendelijke en duurzame materialen te gebruiken om onze biodiversiteit te vergroten. Elke tuin is echter anders als het gaat om het gebruik van de juiste, duurzame materialen. Daarom geven wij graag persoonlijk advies over de meest duurzame oplossing van jouw tuin.

Een woonleven lang

Het ontwerpen en/of aanleggen van een tuin is altijd een flinke investering. Echter, kun je van deze investering een woonleven lang plezier hebben. Hoe zorgen wij hiervoor?

  1. We sluiten altijd naadloos aan op jouw wensen en woonsituatie;
  2. We maken jouw tuin in harmonie met jouw woonomgeving;
  3. We gebruiken duurzame materialen en planten tijdens de inrichting van jouw tuin;
  4. Functionaliteit, omgeving en kleurgebruik zijn volledig in balans;
  5. Jouw tuin wordt professioneel en hoogwaardig onderhouden.

Dit zijn dé ingrediënten om elke dag weer te genieten van een duurzame tuin. Een woonleven lang.

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op