Erkend hovenier
Oude Wetering

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit, zowel in tuinontwerp als in tuinaanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en komen graag in Oude Wetering.

 

Tuin, ontwerp en onderhoud Oude Wetering

Tuinontwerp Oude Wetering

Wij hebben alle disciplines in huis om een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met beschikbare ruimte en het budget. Grote tuin achter de lintbebouwing aan de Wetering of kleine tuin in een van de woonwijken als de kruidenbuurt of de botenbuurt? Visser Tuinen biedt een verrassend en perfect passend tuinontwerp!

Tuinaanleg Oude Wetering

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de aanleg van jouw tuin in Oude Wetering! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin. Bovendien hebben wij -vooral omdat Oude Wetering op een steenworp van Leimuiden ligt – kennis van de omgeving.

Tuinonderhoud Oude Wetering

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw Oude Weteringse tuin. Ga je liever zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van de tuin hebben? Welke tint (groen) jouw vingers ook hebben, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket..

Tuin verzorging Oude Wetering

Boomverzorging Oude Wetering

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving in Oude Wetering, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op