Erkend hovenier
Lisse

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met dertig jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij in Lisse en omgeving voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Tuin, ontwerp en onderhoud Lisse

Tuinontwerp Lisse

Wij hebben alle disciplines in huis om ook in Lisse een totaalconcept te realiseren. Onze tuinontwerpers hebben jarenlange ervaring en zijn echte vakmensen. Zij kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte. Grote of kleine tuin in Lisse? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Lisse

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan rijden we naar Lisse voor de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Lisse

Om een tuin in goede conditie te houden heeft de tuin regelmatig zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van jouw tuin. Ga je graag zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Lisse

Boomverzorging Lisse

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen adviseren wij je ook over het aanplanten, snoeien, (her-)planten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving van Lisse, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op