De Genieten & Spelen Tuin

Header-image-overlay_Vissertuinen

Ontwerp
Genieten & Spelen Tuin

Dit is dé tuin voor jonge gezinnen. Het gazon waar kinderen heerlijk kunnen spelen, grenst direct aan het terras waar u lekker ontspant. Achterin heeft u de ruimte voor fietsen en vuilcontainers. De beplanting is stoer, robuust en kan dus tegen een stootje. Denk hierbij aan siergrassen, pluimhortensia’s en mooie wintergroene heesters. Deze beplanting vraagt minimaal onderhoud. Je hoeft dus geen groene vingers en vrije zaterdagen te hebben om deze tuin in topconditie te houden.

Genieten-en-spelen

Om wat extra privacy en schaduw te creëren is het leuk dat er twee krentenboompjes staan. Dit zijn kleine transparante boompjes met een schitterende voorjaarsbloei en een spectaculaire herfstkleur. Om het gazon komt een extra brede maairand. Zo worden de lijnen van het ontwerp versterkt en het scheelt aanzienlijk in het onderhoud van het gazon.

Voor € 175,- per m2* incl. BTW
Voor meer informatie en de voorwaarden* voor deze of een van de andere vijf tuinen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij ons op het bedrijf.

Het eindresultaat

rendering 1
rendering 2
rendering 3
rendering 4
rendering 5
Hydrangea paniculata
pennisetum
iStock 000008211287Large

Nog meer mooie

voorbeeldtuinen

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op