Erkend hovenier
Rijnsaterwoude

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en komen uiteraard graag in ons buurdorp Rijnsaterwoude.

Tuin, ontwerp en onderhoud Rijnsaterwoude

Tuinontwerp Rijnsaterwoude

Wij hebben alle disciplines in huis om in jouw buitenruimte een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen alle tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met het budget en de beschikbare ruimte in jouw Rijnsaterwoudse grote of kleine tuin. Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Rijnsaterwoude

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan gaan we graag aan de slag met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang kan genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud Rijnsaterwoude

Om een tuin mooi en in goede conditie te houden heeft de tuin goede zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij tuinonderhoud. Vind je het leuk om zelf aan de slag en heb je af en toe wat advies en hulp nodig? Of wil je liever geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt altijd een  passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Rijnsaterwoude

Boomverzorging Rijnsaterwoude

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het aanplanten, snoeien, herplanten en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan onze omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op