Erkend hovenier
Uithoorn

Neem contact op
Header-image-overlay_Vissertuinen

Wie zijn wij?

Wij zijn hoveniersbedrijf Visser Tuinen, een erkende hovenier uit Leimuiden met 30 jaar ervaring. Wij staan voor originaliteit en hoge kwaliteit in tuinontwerp en -aanleg. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten uit verschillende gebieden en komen graag in Uithoorn.

Tuin, ontwerp en onderhoud Uithoorn

Tuinontwerp Uithoorn

Wij hebben alle disciplines in huis om bij jou in Uithoorn een totaalconcept te realiseren. Onze ervaren tuinontwerpers, met jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen al jouw tuinwensen omzetten in creatieve en originele tuinontwerpen. Daarbij houden ze optimaal rekening met je budget en de beschikbare ruimte. Heb je een grote of kleine tuin? Visser Tuinen biedt een perfect passend en verrassend tuinontwerp!

Tuinaanleg Uithoorn

Is het ontwerp en de offerte goedgekeurd? Dan komen we naar Uithoorn om aan de slag te gaan met de aanleg van jouw tuin! Dit doen wij tot in de perfectie, want wij willen dat jij een woonleven lang geniet van jouw tuin.

Tuinonderhoud Uithoorn

Om een tuin in de juiste conditie en mooi te houden heeft de tuin zorg nodig. Visser Tuinen helpt je graag bij het goed onderhouden van de tuin. Heb je advies en hulp nodig of ga je graag zelf aan de slag? Of wil je helemaal geen omkijken hebben naar het onderhoud van de tuin? Hoe groen je vingers ook zijn, Visser Tuinen biedt een passend onderhoudspakket.

Tuin verzorging Uithoorn

Boomverzorging Uithoorn

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen kunnen wij je ook adviseren over het herplanten, aanplanten, snoeien en verzorgen van bomen. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de omgeving, denk alleen al aan de verkoeling, filteren van de lucht en biodiversiteit in Uithoorn.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Tuinen waar
we trots op zijn

Bekijk alle tuinen

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op