AM 20190903 302

Het hoveniersvak waarom is dat zo leuk? 5 redenen!

Header-image-overlay_Vissertuinen (1)

Binnen Visser Tuinen zijn er een aantal vacatures. Zo zoeken wij een voorman hovenier, een vakbekwaam hovenier en een aankomend hovenier. Functies waar wij blij van worden en wij denken jij ook. Ben je benieuwd waarom wij graag hovenier zijn?

Ontwerp zonder titel (1)

In de natuur
Een hovenier is altijd actief en in beweging. Het graven, planten, snoeien en tuinieren draagt bij aan een gezonde en actieve levensstijl. Dat maakt dat hoveniers een goede conditie hebben en zich fit voelen. Nu krijg je al een goede nachtrust van veel buiten zijn, het fysieke werk gooit er nog iets bovenop. Na een verkwikkende nachtrust ben je weer energiek genoeg voor een nieuwe, fysieke dag.

Fysiek aan het werk
Een hovenier is altijd actief en in beweging. Het graven, planten, snoeien en tuinieren draagt bij aan een gezonde en actieve levenstijl. Dat maakt dat hoveniers een goede conditie hebben en zich fit voelen. Nu krijg je al een goede nachtrust van veel buiten zijn, het fysieke werk gooit er nog iets bovenop. Na een verkwikkende nachtrust ben je weer energiek genoeg voor een nieuwe, fysieke dag.

Visser Tuinen
Visser Tuinen

Creatief en technisch bezig
Ondanks dat onze hoveniers werken met een ontwerptekening van onze tuinontwerpers is er ruimte genoeg voor de eigen creativiteit. Het is alleen al bijzonder mooi om te zien hoe een ontwerp transformeert tot een tuin waar de klant blij mee is. En dat allemaal door onze bundeling van creatieve inspanningen. Onderschat ook het technische aspect niet. Technisch inzicht is zeker mooi meegenomen voor het bedienen van machines, grondverzet, etc. Onze hoveniers zijn daarom niet alleen creatief, maar ook technisch bezig met natuurlijke materialen, verlichting, verharding en houtconstructies.

Zien hoe de natuur groeit
Het planten van bomen en struiken, het zien groeien en bloeien in de tuin: het is een bevredigend aspect van het werk van een hovenier. Jouw harde werk maakt dat er iets moois ontstaat in de natuur. Omdat wij niet alleen tuinen aanleggen, maar ook veel onderhoudswerk doen, zie je hoe alles wat wij poten, uitgroeit tot volwassen planten. Omdat je dat groeiproces van de planten, bomen en struiken van dichtbij meemaakt, krijg je nog meer respect voor de natuur.

547A3652
547A3651

Altijd blije mensen

Hoveniers hebben bijna altijd te maken met blije mensen die ze met een tevreden glimlach achterlaten. Hoe leuk is het dat je dat met het aanleggen van een groene omgeving voor elkaar krijgt? Naast dat een mooie tuin jezelf ook veel voldoening geeft, creëer je ook nog eens iets moois en levends. Een ruimte waar de menen kunnen ontspannen, genieten en tot rust kunnen komen. Iets mooiers is er niet!

Hebben we je overtuigd? Klik dan vooral naar onze vacatures.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op