visser tuinen mobilane kkh kant en klaar haag plaatsen hedera afscheiding

Goed en sneller dan snel!

Header-image-overlay_Vissertuinen (1)

Direct een volle groene erfafscheiding in uw nieuwe tuin? Of een groen bedekt alternatief voor uw oude haag of schutting? De Kant & Klaar Haag van Mobilane maakt dit mogelijk. En is bovendien snel en makkelijk plaatsbaar.

De Kant & Klaar Haag van Mobilane is een kwalitatief goede en mooie haag, die verkrijgbaar is in verschillende haagsoorten. De voorgekweekte hagen worden vol groen geleverd en kunnen jaarrond geplant worden. Na het planten kunt u dan ook direct genieten van de rust en privacy van uw groene tuin. Het onderhoud van de Kant & Klaar Haag is eenvoudig. De haag is met wat aandacht en minimaal één jaarlijkse knipbeurt al zeer tevreden.

Mieren
Mierennesten onder uw terras of oprit kunnen op den duur leiden tot het verzakken van uw bestrating. Mieren kunt u natuurlijk bestrijden door koper (een stuiver of een koperen ring) bij de ingang van het nest te leggen. Kokend water in de nesten gieten helpt ook, als u dit meerdere keren herhaalt. Pas hierbij op dat u de wortels van planten in de buurt niet verbrand.

kant-en-klaar-haag-klimop-hedera-helix-woerner-1660-1-550_418x622

Bladluizen
Lieveheersbeestjes zijn de natuurlijke vijanden van bladluizen. U kunt larven van lieveheersbeestjes per zakje kopen en deze zelf uitzetten op de met bladluis gevoelige planten of struiken. Vraag specifiek naar het soort Adalia Bipunctata. Dit is een Europees inheems soort dat zich niet zonder meer vermenigvuldigd en u gegarandeerd niet aan een lieveheersbeestjesplaag zal helpen.

Als Mobilane dealer adviseren wij u graag over de toepassingen van de Kant & Klaar Haag in uw tuin. Bij ons bestelde hagen kunnen we doorgaans snel uitleveren. En als u wilt, kunnen wij de hagen uiteraard ook voor u planten.

Neem voor meer informatie over de Kant & Klaar Haag vrijblijvend contact met ons op via 071 – 331 54 34 / info@vissertuinen.nl Of kijk op link.

Neem contact op

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op