Garantie

Header-image-overlay_Vissertuinen

Certificeringen & Garantie

Wist je dat Visser Tuinen beschikt over meerdere certificeringen? De door ons behaalde certificeringen bevestigen en garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening en de veiligheid van onze werkwijze. Zo heb je bij ons de volgende zekerheden:

  1. Wij leveren kwaliteit;
  2. Wij werken met échte vakmensen;
  3. Wij geven garantie op ons werk;
  4. Betrouwbare nazorg voor jouw tuin;
  5. Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Groen.
  6. Garantie van uw VHG Hovenier.

Visser Tuinen verkozen tot Appeltern Tuinexpert Hovenier door De Tuinen van Appeltern

Op basis van onze expertise, passie en creativiteit is Visser Tuinen tot Appeltern Tuinexpert Hovenier benoemd door De Tuinen van Appeltern. We zijn erg trots op deze certificering, omdat het onze toewijding aan ons vak en de tuinbouwsector aantoont. Het laat ook zien dat we tuinproducten van hoge kwaliteit leveren, het tuingeluk van de klant voorop staat en we eigentijds, vakbekwaam, leergierig, oprecht en gepassioneerd zijn. Een prachtig compliment!

Wil je meer weten over een Appeltern Tuinexpert? Ga voor meer informatie naar de website.

Logo-1_Appeltern

Garantie van de VHG Hovenier

Visser Tuinen is ook een VHG-hovenier. Koninklijke VHG is een branchevereniging voor groene ondernemers. Denk hierbij aan hoveniers, groenvoorzieners, interieurbeplanters, dak- en gevelbegroeners en boomspecialisten. Omdat wij VHG-Hoveniers zijn, kun je onbezorgd genieten van jouw tuin en ben je verzekerd van kwaliteit. Mocht er iets misgaan, dan weet je dat het opgelost wordt: garantie van uw VHG Hovenier

Wil je meer lezen over de branchevereniging VHG? Ga voor meer informatie naar de website.

Logo-3_VHG

VCA

Visser Tuinen beschikt over een VCA-certificaat (De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)). Hiermee tonen wij aan dat wij aan de wet- en regelgeving, zoals de ARBO-wet voldoen. Daarnaast bevat de norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Wil je meer lezen over het VCA-certificaat. Ga voor meer informatie naar de website.

VCA_logo_2000x1138px_RGB_2.0-1140×649

TRI

Het vinden van geschoold personeel is erg moeilijk geworden. Door de krapte op de arbeidsmarkt en een afnamen in het aantal aanmeldingen voor groen-opleidingen, zijn goede vakmensen essentiëler dan ooit. We vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat BBL/BOL-leerlingen goed begeleid worden tijdens hun opleiding. Daarom zijn wij lid van TRI groei in groen. Deze organisatie ondersteunt de leerlingen en helpt hen bij het voltooien van hun opleiding.

Wil je meer lezen over de branchevereniging TRI groei in groen? Ga voor meer informatie naar de website.

Logo-2_TRI

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Groene ondernemers en groen onderwijs hebben elkaar hard nodig. SSB brengt deze partijen samen. Zo krijgen ondernemers leerlingen met actuele kennis over de vloer met directe toegang tot groene kennisbanken, terwijl onderwijsinstellingen de zekerheid krijgen dat hun leerlingen direct na school aan de slag kunnen als échte vakmensen.

SBB zet zich ook in voor een leven lang leren. Medewerkers van de aangesloten bedrijven kunnen eenvoudig cursussen en/of trainingen volgen en zo (nog) verder doorgroeien in hun vak.

Wil je meer lezen over Beroepsonderwijs Bedrijfsleven? Ga voor meer informatie naar de website.

sbb-beeldmerk

Welke uitdaging

heb jij voor ons?

Neem contact op